Magic-Sing

Welkom op de vernieuwde website van Magic-Sing Karaoke België.

Magic-Sing karaoke is het meest eenvoudige karaoke systeem verkrijgbaar op de entertainment markt, met kernwoorden als compact, stabiel, supersnel, eenvoudig aan te sluiten en eenvoudig te bedienen, is dit systeem geschikt voor zowel particulier thuisgebruik als professioneel gebruik.
Met meer dan 100 verschillende songchips in meer dan 15 verschillende talen beschikt u snel over een uitgebreide liedjeslijst van meer dan 80.000 nummers. 

Sinds 2004 is Stresske BVBA erkende distributeur en verdeler van de Magic-Sing producten.  Op 1 december 2013 tekenden we een officiële distributie-overeenkomst met de producent van Magic-Sing karaoke voor de import en distributie van hun systemen en accessoires voor heel Europa.
Hierbij aansluitend werd samen met Studio 100 een licentie-overeenkomst afgesloten voor de ontwikkeling, productie en verdeling van de Studio100 MagicSing microfoon.
Deze 2 contracten zorgen ervoor dat Stresske BVBA één van de grootste importeurs en verdelers van digitale karaoke-apparatuur wordt in Europa.

Neem alvast een kijkje op onze gloednieuwe website en overtuig uzelf van de kwaliteit en mogelijkheden van Magic-Sing.